有機餐廳改造設計,一個自給自足的小世界

有機餐廳改造設計,一個自給自足的小世界

有機餐廳

  • 項目類型:餐飲改造設計、商業改造
  • 項目面積:600m2
  • 完成時間:2019年5月

有機餐廳,場內景觀以人工營造為主,各類植栽如:槜李、甜柿、梨、香草等,并有水系貫穿其中,整個園區即是一個自給自足的小世界。餐廳由兩個單坡斜頂空間自東向南旋轉六十度“轉身”后,體量的一角在臨湖的西側打破長墻,主體的一角“破洞而出”,仿若湖上石舫。行人進入園區,隔湖而立,可從墻體上的梯形長洞中遠遠窺伺到餐廳的一隅,見到一個“不完整”的內部,同時建筑西南角的入口門仿若一個巨大的“雕塑”,偌大的懸挑結構在臨湖側即曝露在觀看者的視野之中,使人從而欲往近處探究。


Sequence is mainly constructed and planted with various kinds of diarrhea, such as Chinese plum, sweet diarrhea, pear and vanilla, etc. The diarrhea system is running through it. The whole park is a self-sufficient small world. The restaurant by two single slope inclined top space from east to south rotate 60 degrees "turn around", the volume of the corner of the west side of the lake to break the long wall, the main corner of the "hole out", like a marble boat on the lake. Pedestrians into the park, across the lake, but far from long trapezoidal hole on the wall lay in to the corner of the restaurant, to see an "incomplete" inside, at the southwest corner of the building at the same time, the entrance door like a huge "sculpture", large cantilever structure in the lake side that exposure in the viewer's perspective, makes people to desire to close to explore.


3.jpg



    免费看黄色视频,韩国91网站在线播放,日本中文字幕在线播放,国产精首页